Ads 468x60px

Visitors

Basketball News

utorak, 2. travnja 2013.

Ribić i Popović propuštaju Čelik, Isaković upitan

Nogometaši Travnika nakon velike pobjede protiv mostarskog Zrinjskog pod Bijelim Brijegom, ostvarili su još jedan bitan trijumf nad bijeljinskim Radnikom, te sa dvije pobjede u posljednja dva kola privremeno se udaljili iz pozicija koja naredne sezone vode u niži rang.


Naredno kolo će donijeti komšijski derbi, jer popularni veziri gostuju na Bilinom polju zeničkom Čeliku. Biće ovo duel ekipa koje se odlično poznaju, a nekoliko igrača Travnika je igralo za crno-crvene kao npr: Simbad Terzić, Aladin Isaković, Haris Hećo, Amel Pjanić i Suvad 
Grabus, dok je Elvedin Beganović  bivši igrač, a prošle sezone i šef stručnog štaba kluba s Bilinog polja.
Veziri će na teško gostovanje bez kapitena Nihada Ribića i najboljeg strijelca Nebojše Popovića zbog trećeg žutog kartona zarađenog na utakmici protiv Radnika, dok je Aladin Isaković upitan zbog povrede.
Dobra vijest za trenera Beganovića jeste što se u tim vraćaju Suvad Grabus, Adin Lihovat i Anel Ćurić, te nema sumnje da nas čeka jedna dobra i otvorena utakmica jer bodovi su neophodni i jednim i drugima, Čelik je pobjedom u gostima nad Širokim Brijegom ostao u igri za pozicije koje vode u Evropu, dok u Travniku lakše dišu nakon dva uzastopna trijumfa i bijega sa dna tabele.

0 komentari:

Objavi komentar